image1 image2 image3
logo

Historie a vznik

Zrod skupiny v krajině tre kronor

Fishing team "Mrtvá ryba, taky ryba..." vzikl spojením nadšenců (kamarádů) z Kladna a jeho okolí jakožto dobrovolný spolek milovníků Petrova řemesla. Počátek spolku se traduje kolem roku 2012, kdy byla podniknuta první (testovací) výprava do Švédka za dravci k jezeru Vätern. Po nesčetných výpravách po domovských vodách (nutno podotknout, že vesměs svazových revírech) se "Mrtvá ryba, taky ryba..." odhodlala k návratu do Skandinávie pro nové zkušennosti a zážitky.

Mnoho "prutohodin" neuteklo a náš fishing team se vypravil na prozatím poslední severskou tour na jezero Asnen. Krásné scenérie severského Švédska střídala jedna štika za druhou. A právě při této výpravě se zrodilo motto, které bude fishing team "Mrtvá ryba, taky ryba..." provázet nejspíše navždy:

 

"Co nához, to nához aneb Berdych má Kamila"

 

Výpravy na sever se tak staly tradicí, která bude jistě zachována i pro další léta. "Mrtvá ryba, taky ryba..." i nadále připravuje výpravy po českých vodách, samozřejmostí jsou výpravy do Skandinávie a nově jsou připravovány další výpravy za rybařinou po celém světě.

 

V roce 2015 skupina zvolila svým čestným kapitánem našeho člena Pažiho. Od této chvíle má rybářský tým ,,Mrtvá ryba, taky ryba..." svého velitele a ikonu v jedné osobě.

2024  Mrtvá ryba, taky ryba...   globbers joomla templates